ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Τρόποι πληρωμής 

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 Όλες οι συναλλαγές του www.a-delos.com πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Everypay. Οι πιστωτικές- χρεωστικές κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Master Card και Maestro.


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

 Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή και θα αποσταλεί εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν σε διάστημα 3 ημερών δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεσή, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Για πιο άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της τραπεζικής συναλλαγής και μόλις φανεί η συναλλαγή σας θα αποσταλεί και η παραγγελία .

Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR72 0171 0280 0060 2801 0217 621

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου : ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

EUROBANK : GR 0302601110000200100231483

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου : ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

(Τα πιθανά έξοδα Τραπεζικού Εμβάσματος επιβαρύνουν τον Καταθέτη)