Πολιτική επιστροφών/ Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας εντός  14 ημερών από την  ημέρα που παραλάβατε την παραγγελια σας. Απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει αφαιρεθεί από την ειδική συσκευασία αποστείρωσης που το παραλάβατε. Επίσης σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι η αρχική συσκευασία , οι ειδικές σημάνσεις ( καρτελάκια ) η απόδειξη της παραγγελίας κτλ. Και εκ των προτέρων θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με εμάς.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που κατασκευάστηκαν μετά από ειδική παραγγελία ή προϊόντα που υπέστησαν κάποια τροποποίηση σε σχέση με το αρχικό σχέδιο μετά από συμφωνία με τον πελάτη . Επίσης προϊόντα τα οποία τροποποιήθηκαν και προσαρμόστηκαν σε μεγέθη διαφορετικά του αρχικού προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν ιδίας η μεγαλύτερης αξίας καταβάλλοντας το αντίτιμο της διαφοράς. Μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε . Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία πριν ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής της και να σας επιστραφεί το σύνολο της χρέωσης σε περίπτωση που έχει γίνει ήδη η πληρωμή. Μετά το πέρας του χρόνου και ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής η ακυρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη . Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά την μεταφορά.

Σε περίπου που τα προϊόντα δεν επιστραφουν με τις επισημάνσεις που προαναφέραμε τότε η επιχείρηση μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση του προϊόντος και θα προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησης του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη. Επιστροφή ενός προϊόντος γίνεται μόνο με την ιδια εταιρία courier που το παραλάβατε. Τα προϊόντα θα τα παραλαμβανεται σε ειδική συσκευασία αποστείρωσης και έτοιμα προς χρήση.